Taal versie: Dutch / Français

info@artliner.be
Infoline: +32 11/76 67 33

PMU Idee

Bij micropigmentatie, ook wel permanente make-up genoemd, wordt pigment in de opperhuid gebracht met behulp van een elektronisch apparaat met naald (tatoeage). Permanente make-up maakt het mogelijk om de vorm van de wenkbrauwen en lippen aan te passen (zwakke en onregelmatige wenkbrauwen; contour of intensifiëren van de lipkleur), maar kan ook gebruikt worden om de ogen te benadrukken (toepassing van eyeliner aan het onderste en / of bovenste ooglid).

Micropigmentatie wordt ook gebruikt om huidonvolmaaktheden te camoufleren veroorzaakt door een ongeval of ziekte, (vitiligo, littekens of het herstellen of verbeteren van het tepelhof bij vrouwen na een borstoperatie) door toepassing van pigmenten die overeenkomen met de natuurlijke huidskleur.

Na de behandeling wordt het pigment geleidelijk geabsorbeerd en is onderhevig aan de natuurlijke huidregeneratieprocessen. Hierdoor wordt de kleur iets lichter, maar tijdens een aanvullende behandeling kan deze nog worden bijgewerkt. Het uiteindelijke effect, afhankelijk van het huidtype en de kleur, blijft voor een periode van maximaal vijf jaar.

Micropigmentatie is een luxe voor mensen die hun wenkbrauwen hebben verloren als gevolg van alopecia, chemotherapie of genetische aandoeningen, maar ook voor mensen met onregelmatige, dunne wenkbrauwen, kleine ogen of een bleke en / of te smalle mond. Bovendien is het een handige oplossing voor diegenen die er graag permanent goed willen uitzien, bijvoorbeeld door een gebrek aan tijd, problemen met het gezichtsvermogen of een allergie voor make-up waardoor het moeilijk is om zelf dagelijks make-up aan te brengen.

Voor meer informatie gelieve ons te contacteren.

Dank u.
Beauty International Group